search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Σπανούλης: Δάκρυσε ο «Κill Bill» – Στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα με το «7» (Video)

17.09.2023 21:39
spanoulis

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο Βασίλης Σπανούλης «έσπασε» από τη συγκινήση, στο ΣΕΦ, στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην τεράστια καριέρα του.

Τη στιγμή που η θρυλική φανέλα με το νούμερο «7» πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας, ο «Kill Βill» δάκρυσε, έχοντας αγκαλιά τη σύζυγο και τα παιδιά τους που πάτησαν το κουμπί για να αρχίσει το ξετύλιγμα.

«Αφιερώνω την καριέρα στον πατέρα μου που έχασα στα 15»

Mε μία ανατριχιαστική ομιλία, o Βασίλης Σπανούλης ευχαρίστησε τη σύζυγό του, τη μητέρα του και τον αδελφό του, έκανε τον απολογισμό της καριέρας του και αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του, που τον σημάδεψε, αλλά και στο όνειρό του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς. Σε ένα τόσο σημαντικό βράδυ για έμενα μου δείχνετε τον σεβασμό σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους που έκαναν όλα αυτά για εμένα σε αυτά τα 11 χρονιά. Πιστέψατε στον χαρακτήρα και το ταλέντο μου. Μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται με σεβασμό. Για να τον κερδίζεις πρέπει να παλέψεις σκληρά. Αυτό έκανα. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να το κάνω όταν ήρθα από τον μεγαλύτερο αντίπαλο, αλλά τα κατάφερα. Ήταν όνειρό μου ο Ολυμπιακός από όταν έπαιζε στο Μαρούσι. Ήμουν σίγουρος ότι θα πέτυχω. Περάσαμε δυσκολίες, δύσκολα βράδια, η αγάπη όμως και ο σεβασμός στο τέλος κέρδισε. Μακάρι όλοι οι αθλητές να πάρουν λίγο από την αγάπη που πήρα εγώ από εσάς!

Να ευχαριστήσω τον Γιώργο, τον Σάσα τον Κώστα και τα υπόλοιπα παιδιά για όλες τις στιγμές που ζήσαμε. Ξέρω ότι τους έσπαγα τα νεύρα, ξέρω ότι στα ταξίδια με απέφευγαν γιατί μίλαγα μόνο για μπάσκετ. Πολλά βράδια δεν κοιμόμουν για να βρω τρόπους να κερδίσει η ομάδα και να παίξει καλύτερα. Τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο τον είχα πάρει πολλές φορές στις 1, στις 2 το βράδυ για πολλά θέματα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας και να κατακτήσουμε τρόπαια και το πέτυχα. Τα κατάφερα με τον Ολυμπιακό μας και είμαι υπερήφανος για αυτό. Ευχαριστώ τους φροντιστές, συμπαίκτες, όλα τα τεχνικά τιμ για όλα αυτά τα χρόνια. Ό,τι έκανα το έκανα για να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Σε αυτό το ταξίδι θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που μου έδωσε 6 πανέμορφα παιδιά. Ήταν ο άνθρωπός μου που επέμενε τόσα πράγματα στην καριέρα μου. Αυτή που άκουγε και τα περισσότερα στο τέλος. Έκανε υπομονή και με στήριζε. Ολυμπία σε ευχαριστώ!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα μου. Μαμά σε ευχαριστώ για όλα! Και στον αδελφό μου που ήταν και σαν πατέρας μου. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο πιο σκληρός κριτής μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν άκουσα μια καλή κουβέντα, μόνο όταν τελείωσα το μπάσκετ!

Όταν ήμουν 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Είχα πει ότι αφιερώνω την καριέρα μου σε αυτόν. Εύχομαι από εκεί ψηλά να είναι υπερήφανος!

Σας ευχαριστώ όσους ήρθαν να με τιμήσουν, και δεν ήρθαν, μέσα από την καρδιά μου. Είμαι ευγνώμων»!

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: Ο Σάινθ «έσπασε» την κυριαρχία της Red Bull

Βασίλης Σπανούλης: Το δώρο του Παναθηναϊκού και οι ευχές Γιαννακόπουλου – Αντιδρά η Θύρα 7 (Photo)

Πρόεδρος UEFA για δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Άδικο να αποκλειστεί η Ντιναμό για ένα «γκρουπ εγκληματιών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15