search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:50
MENU CLOSE

Η στιγμή που ο ΛΕΞ ραπάρει στη μνήμη του Παύλου Φύσσα μπροστά στη μητέρα του Μάγδα (video/photos)

18.09.2023 11:16
magda-fyssa

Η μεγάλη συναυλία στα Λιπάσματα Δραπετσώνας για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του ΛΕΞ.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τη συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα που πριν 10 χρόνια δολοφονήθηκε άγρια από μέλη της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στη συναυλία συμμετήχαν μεγάλα ονόματα όπως οι Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Η συναυλία όμως σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του ΛΕΞ. Μόλις εμφανίστηκε το κοινό ενθουσιάστηκε και ο χώρος έγινε κατακόκκινος από τα καπνογόνα.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ερμήνευσε μπροστά στην Μάγδα Φύσσα, το Air Max στο οποίο αναφέρει: «Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους, το γράφω για τους αθάνατους».

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Άγριο ξύλο για τις… δημοτικές εκλογές

Βόλος: Χωρίς πόσιμο νερό για 14η μέρα – Ακόμα συλλέγονται νεκρά ζώα

Μετρό: Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:39