search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Λιάνα Σκουλάξενου: Η Βουλιαγμένη θέλει έμπνευση και αγάπη

18.09.2023 16:44
LIANA_SKOULAKSENOU

Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα διεκδικεί τον «σταυρό» των δημοτών της Βουλιαγμένης στο ψηφοδέλτιο του επιτυχημένου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Η σημερινή πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ζητά από τους συμπολίτες της να την εμπιστευθούν εκ νέου «για μια ακόμη πιο παραγωγική θητεία, για καλύτερη επικοινωνία με τους δημότες, για έργο με έμπνευση και αγάπη», όπως τονίζει σε μήνυμά της.

Η Λιάνα Σκουλάξενου γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του Αντώνη και της Ειρήνης Σκουλάξενου, μια από τις πιο παλιές οικογένειες της Βουλιαγμένης που βοήθησε στη δημιουργία της πρώτης Κοινότητας. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και από το 2010 εκλέγεται στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας (τοπικό συμβούλιο) Βουλιαγμένης.

Κατά την τελευταία δημοτική περίοδο έγινε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας.
Φιλοσοφία της είναι η ανιδιοτελής προσφορά στα κοινά με αγάπη για τη Βουλιαγμένη και τους ανθρώπους της. Βασική της προτεραιότητα και κριτήριο για κάθε της απόφαση είναι να μη χάσει ποτέ η Βουλιαγμένη τον χαρακτήρα που την ανέδειξε σε μοναδικό προάστιο της χώρας. Η ήπια ανάπτυξη, η ρύθμιση και θέσπιση αυστηρών κανόνων για κάθε επιχειρηματία, η διαρκής παρακολούθηση της καθημερινότητας είναι οι βασικές της αρχές.

Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της Βουλιαγμένης, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες πρώτιστα των κατοίκων της αλλά και των επισκεπτών, είναι ένας διαρκής στόχος. Η φροντίδα για τη συντήρηση και επαύξηση του πρασίνου, των δέντρων μέσα στον αστικό ιστό και γύρω από αυτόν, βρίσκεται στην πιο ψηλή θέση της ατζέντας της.

Διαβάστε επίσης:

Le Monde: Το προφίλ του Κασσελάκη από τη γαλλική εφημερίδα – «Το golden boy που θέλει να επενδύσει στην ελληνική Αριστερά»

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του τροχαίου στη Λιβύη

Λιβύη: Στο «σκοτάδι» οι συνθήκες του τροχαίου – Πώς «απολογήθηκε» το ΓΕΕΘΑ για τα περί «ελαφρά τραυματιών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:08