search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:18
MENU CLOSE

Νέες εμετικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη: «Ευτυχώς που μόνο 65.000 Έλληνες είναι σαν αυτόν» (video)

18.09.2023 13:18
kougias_1809_1460-820_new

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνεχίζει το ομοφοβικό παραλήρημα κατά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ο Κούγιας έδωσε συνέχεια στο ομοφοβικό ρεσιτάλ του σε βάρος του Κασσελάκη, μετά τις προ ημερών εμετικές δηλώσεις του που προκάλεσαν και έντονες αντιδράσεις.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Κασσελάκη και κυρίως στην κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον στρατό, υποστηρίζοντας πως «ευτυχώς που μόνο 65.000 Ελληνες είναι σαν τον Κασσελάκη».

«Υπάρχουν 65.000 Ελληνες που δεν θέλουν να έχουμε στρατό, θεωρούν αυτοδημιούργητο έναν άνθρωπο που πήγε στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά πήγε στο πανεπιστήμιο που είναι η μαμά του καθηγήτρια και εκ των υστέρων πήρε δύο δάνεια και αγόρασε δυο πλοία. Υπάρχουν 65.000 άνθρωποι που δεν θέλουν οικογένειες φυσιολογικές, που δεν θέλουν να υπάρχουν ο πατέρας, η μητέρα και να κάνουν τα παιδιά τους και να τα μεγαλώνουν με αρχές. Επειδή 65.000 συνάνθρωποί μας από 6 εκατ. ψηφοφόρους επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη θα πρέπει κάποιος να θεωρεί ότι αυτό αποτελεί άποψη του ελληνικού λαού; Η άποψή μου είναι ότι οι δικές μου απόψεις είναι σωστές και ευτυχώς που μόνο 65.000 Έλληνες είναι σαν τον Κασσελάκη», είπε ο Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Λιβύη: Η τραγική ιστορία της Ελληνίδας νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Είχε χάσει σε δυστύχημα αδελφό και θείο

Η στιγμή που ο ΛΕΞ ραπάρει στη μνήμη του Παύλου Φύσσα μπροστά στη μητέρα του Μάγδα (video/photos)

Τροχαίο στη Λιβύη: Νέα στοιχεία για τους πέντε Έλληνες νεκρούς – Εξηγήσεις από το ΓΕΕΘΑ για την πρώτη, εσφαλμένη ενημέρωση (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:18