search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:02
MENU CLOSE

Χιου Τζάκμαν: Συντετριμμένος μετά το διαζύγιο

19.09.2023 13:08
hugh-jackman

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ ο Χιου Τζάκμαν και της Ντέμπορα Λι Φέρνες αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια γάμου.

Πηγή από το περιβάλλον και των δύο αποκάλυψε στο περιοδικό People πως μπορεί να το αποφάσισαν από κοινού όμως ο χωρισμός δεν ήταν για κανένα εύκολη υπόθεση.

 «Δεν ήταν μια στιγμιαία απόφαση. Είναι συντετριμμένοι. Πήραν πολύ χρόνο και μελέτησαν τα πάντα, οπότε πήραν μαζί αυτή την απόφαση. Πηγαίνουν χωριστά ταξίδια, αλλά θα είναι πάντα μια οικογένεια. Θα είναι πάντα συμπατριώτες και καλύτεροι φίλοι», αναφέρει.

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση, ενώ δείχνουν να σέβονται κάθε επιλογή στο νέο τους ταξίδι, έχοντας τα παιδιά τους σε προτεραιότητα.

«Ο χωρισμός τους δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο, εκτός από το γεγονός ότι αυτή την περίοδο είναι σε διαφορετικά ταξίδια», λέει η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του πριν λίγες ημέρες, μετά από 27 χρόνια γάμου. Σε κοινή του δήλωση στο People, έγραψε: «Έχουμε την ευλογία να έχουμε μοιραστεί σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μουτίδου: Σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της (Video)

Ράσελ Μπραντ: Πέμπτη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση – Η ανακοίνωση των Αρχών

Χάρις Αλεξίου: Στους Παξούς για τα γυρίσματα του Maestro η ερμηνεύτρια (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07