search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:20
MENU CLOSE

Σοφία Μουτίδου: Σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της (Video)

19.09.2023 09:55
moutidoy-new

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε η Σοφία Μουτίδου στο youtube, χθες Δευτέρα, με την ηθοποιό να ξεκινά μια συζήτηση περί ψυχικών προβλημάτων.

Με αφορμή την υπόθεση του άνδρα από τη Θεσσαλονίκη που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, η Σοφία Μουτίδου προχώρησε σε μια σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της.

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μην ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε στο 18ο λεπτό

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10 Απριλίου του 2015. Ο 43χρονος τότε επιχειρηματίας, Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος, και πρώην σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου έδωσε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα, ενώ σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά εκείνη την περίοδο, αιτία ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης:

Ράσελ Μπραντ: Πέμπτη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση – Η ανακοίνωση των Αρχών

Χάρις Αλεξίου: Στους Παξούς για τα γυρίσματα του Maestro η ερμηνεύτρια (Photo)

Τζένη Θεωνά: «Έλεγα για χρόνια μέσα μου: ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42