search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:37
MENU CLOSE

Τήνος: «Με πήρε ο άνεμος» λέει η γυναίκα που έπεσε από το πλοίο

19.09.2023 22:31
tinos-limani2-new

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) στο λιμάνι της Τήνου, όταν μια 83χρονη γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Paros, στο οποίο επιβιβαζόταν, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Ύπαρχος, καβοδέτης και Λιμενικοί βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, με την ίδια να διατηρεί την ψυχραιμία της και, τελικά, να ανασύρεται σώα και το πλοίο νε εκτελεί κανονικά το δρομολόγιο για τον Πειραιά.

Η 83χρονη, μιλώντας στην εκπομπή Live News, περιγράφει όλα όσα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9):  «Ο αέρας με πήρε, ο αέρας με έριξε στο νερό. Γύρισε τη βαλίτσα και η βαλίτσα με πήρε από κάτω, δεν πρόλαβα να στηριχτώ σωστά. Ήμουν μόνη μου. Τρεις με τέσσερις άνθρωποι ήταν πάνω στη ράμπα εκείνη την στιγμή», δηλώνει η 83χρονη.

«Ευτυχώς ξέρω μπάνιο. Έπεσα κάτω, μπήκα στο βάθος που με έβγαλε το βάρος μου και ανέβηκα. Τη βαλίτσα δεν την άφησα, την κρατούσα, ήταν το σωσίβιό μου», είπε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Γλυφάδα: ΙΧ μπήκε σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα (Photos/Video)

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη για το εργασιακό νομοσχέδιο – Ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Η Μητρόπολη Λάρισας «αδειάζει» τον Αγοραστό: «Όταν ζητούσαμε ανακατασκευή της γέφυρας των Τεμπών δήλωνε αναρμόδιος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:33