search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:56
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Μου στοιχίζει πολύ που δεν μιλάω με την αδελφή μου» (Video)

21.09.2023 20:48
gavalas-new

Για τη σχέση του με την αδελφή και τα ανίψια του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο σχεδιαστής μόδας εξομολογήθηκε«Με την μία μου αδελφή δεν μιλάω και τα ανίψια μου, με την άλλη μου αδελφή και τα ανίψια μου μιλάω. Η ανιψιά μου ήρθε μαζί μου το καλοκαίρι για μια εβδομάδα και περάσαμε τέλεια. Έχουμε και ανταγωνισμό στον χορό και τα λοιπά! Χορεύω καλύτερα, Ναταλία και έχω βίντεο». 

Στην ίδια συζήτηση, είπε: «Θέλω να μιλήσω και με την άλλη μου αδελφή αλλά δεν έχει συμβεί. Δεν έγινε. Μακάρι να έρθουν εκείνοι που με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος. Αν τώρα θεωρούν ότι έγινα καλός άνθρωπος, ας με πάρουν και να μου πουν πως “νομίζουμε ότι τώρα είσαι καλός άνθρωπος”. Ή ας συνεχίσουν να αισθάνονται ότι δεν είμαι καλός και να μην μου μιλάνε. Μου στοιχίζει αυτό πολύ, πάρα πολύ, γιατί έχουν παιδιά στα οποία και ήθελα να είμαι κοντά τους. Σίγουρα θα έχουν κάποιες αισθηματικές δυσκολίες που θα μπορούσαμε μαζί να τις απαλύνουμε και τέτοια αλλά εντάξει».

«Εγώ δεν θέλω να πιέζω κάποιον να κάνει κάτι που δεν το αισθάνεται. Άλλωστε αυτό είναι μέσα στο φάσμα της ζωής. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, ποιανού η ζωή είναι λεία και κανονική; Θα ήθελα βέβαια μεγαλώνοντας να κλείνω τους λογαριασμούς. Κάποια στιγμή η αδελφή μου σε κοινό γνωστό είπε ότι: δεν είναι δυνατόν να μην μιλάμε με τον αδελφό μου» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης:

Άμπερ Χερντ: Επιστρέφει στο σινεμά – Πρωταγωνιστεί στην ταινία «In the Fire» (photos/video)

Μπομπ Ρος: Σχεδόν 10 εκατ. δολάρια πωλείται ο πρώτος πίνακας που δημιούργησε στην εκπομπή

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Το Χόλιγουντ έχει σκοτεινό παρελθόν στην απεικόνιση των αυτόχθονων Αμερικανών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:54