search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:11
MENU CLOSE

Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο Κασσελάκης εξακολουθεί να μην καταδικάζει τις επιθέσεις» – Αιχμές για σιωπή Κασσελάκη από Φίλη και Ραγκούση (videos)

21.09.2023 11:55
iliopoulos_1509_1460-820_new

Την έντονη αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει ταχθεί στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου, προκάλεσε η πρωινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα του sms λέγοντας αυτή τη φορά ότι πιστεύει και τιμά την συνυποψήφιά του.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, αναδιπλώνεται μεν σε σχέση με όσα είπε χθες, αλλά τοποθετείται για λάθος θέμα, κατά συνέπεια «εξακολουθεί να μην καταδικάζει» τις επιθέσεις που δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου από βασικούς υποστηρικτές του. Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Σ. Κασσελάκης χθες το βράδυ είπε ότι δεν ξέρει τίποτα γιατί είναι λίγους μήνες στο κόμμα και μέσα σε λίγες ώρες αναδιπλώθηκε, άλλαξε θέση και είπε ότι πιστεύει την Ε. Αχτσιόγλου για το “ψεύτικο sms”.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ζήτημα δεν είναι το ανύπαρκτο (και όχι ψεύτικο) sms αλλά οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της περί υπονόμευσης, που αναπαράγονται από βασικούς υποστηρικτές του, τις οποίες ουδέποτε καταδίκασε. Και εξακολουθεί να μην καταδικάζει.

Δεν χρειαζόμαστε προστασία.

Σαφείς θέσεις χρειαζόμαστε».

Φίλης: «Δε θα ρίξει τον Μητσοτάκη ένας ναυτιλιακός broker εξ Αμερικής – Υποκοσμιακά φαινόμενα στις επιθέσεις κατά της Αχτσιόγλου»

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου ο Νίκος Φίλης τοποθετήθηκε για την τροπή που έχει πάρει η αντιπαράθεση τις τελευταίες μέρες. Μίλησε για «συμπεριφορές προβληματικές» από την πλευρά των υποστηρικτών Κασσελάκη, καθώς και για «στρατό» Πολάκη στο διαδίκτυο που επί εδώ και ένα μήνα εξαπολύει επιθέσεις στην Έφη Αχτσιόγλου και δεν υπήρξε καμία καταδίκη από τον ίδιο, τον Κασσελάκη. Μάλιστα σε ό,τι αφορά τον Παύλο Πολάκη υιοθέτησε την χθεσινή αναφορά της κ. Αχτσιόγλου λέγοντας ότι «βρίζει όποιον μιλάει ελληνικά».

«Όταν μιλάμε σήμερα για μια πολιτική Η αντιπαράθεση, είπε, πρέπει να γίνεται με κανόνες, και δεν είναι δυνατόν να γίνεται με τους όρους ενός μέρους του διαδικτύου. Μερικές φράσεις είναι υποκοσμιακές».

Για τον ίδιο τον Κασσελάκη είπε ότι είναι «σιωπηλό» απέναντι σε φαινόμενα που εκτυλίσσονται στο όνομά του, ενώ τον κατηγόρησε ότι κάνει την πολιτική συζήτηση με «μονολόγους των βίντεο, δηλαδή εικόνα και όχι ανταλλαγή μηνυμάτων για την ουσία της πολιτικής».

Ο κ. Μητσοτάκης, είπε «θα πέσει με σχέδιο πολιτικό και αγώνες δε θα πέσει επειδή εγώ είμαι πιο ωραίος από τον Μητσοτάκη, ξέρω καλύτερα αγγλικά από τον Μητσοτάκη ή είμαι αυτοδημιούργητος broker ναυτιλιακός στην Αμερική».

Στο ερώτημα για τι θα συμβεί αν εκλεγεί ο Στ. Κασσελάκης απάντησε πως «αν βγει ο Κασσελάκης -που θα είναι επιλογή αυτών που θα ψηφίσουν- είναι μια επιλογή που κατά τη γνώμη μας, δυσχεραίνει τον στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Αριστεράς».

Ραγκούσης: «Ο Κασσελάκης ζητά λευκή επιταγή»

Πολύ ανήσυχος για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε συνέντευξή του στο Open ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος έχει επίσης δηλώσει τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου. Ανέφερε ότι οι φόβοι του για την επόμενη μέρα σχετίζονται με την ενότητα του και την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

«Η ενότητα δεν είναι καθόλου δεδομένη. Πηγαίνουμε να αποφασίσουμε», είπε αρχικά. Σημείωσε ότι είναι σημαντική η νίκη που πέτυχε στον πρώτο γύρο, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι «πηγαίνουμε στο δεύτερο γύρο να εκλέξουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτόν που θα υποδείξουμε για πρωθυπουργό τη χώρα και δεν ξέρουμε τον κ. Κασσελάκη». Και συνέχισε επισημαίνοντας πως ενόψει του δεύτερου γύρου, ο κ. Κασσελάκης αποφεύγει μια τηλεοτπική αντιπαράθεση με την Έφη Αχτσιόγλου ή έστω μια τηλεοπτική συνέντευξη.

Σημείωσε ότι στον πρώτο γύρο υπήρξε η προβοκάτσια κατά της κ. Αχτσιόγλου ότι είναι υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα, η οποία «έπιασε» και μερίδα των ψηφοφόρων ψήφισε σα να ψηφίζει για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αντίθεση με την Έφη Αχτσιόγλου, «ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί να πάρει λευκή επιταγή από το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οψόμεθα να δούμε τι θα την κάνει». Σημείωσε δε πως στην συνέντευξη που έδωσε στον Πάνο Χαρίτο ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος την δική του άποψη μέσα στο κόμμα θα μπορεί κάποιος να αντιλέξει μόνο αν πάρει τα 2/3. «Μα είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο; Εμείς πάμε με τον κανόνα 50+1. Η χώρα κυβερνιέται με το 50+1», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.

Διαβάστε επίσης:

Δεν παραιτούνται από βουλευτές Ηλιόπουλος και Ακρίτα – «Είμαστε προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα» (videos)

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για κατώτατο μισθό και Συλλογική Σύμβαση

Η ξαφνική ανακάλυψη του διαδικτυακού βούρκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20