search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:35
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Λιβύη: Συγκινητική τελετή στο Πεντάγωνο στη μνήμη των νεκρών στρατιωτικών – Συγκλονιστικές εικόνες (photos)

21.09.2023 12:42
amynas_kentriki_new

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής για τα μέλη της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που σκοτώθηκαν στη Λιβύη.

Για να τιμήσουν τους νεκρούς, μεταξύ των οποίων και τρεις στρατιωτικοί, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο πλαίσιο της έπαρσης σημαίας, στάθηκε ακίνητη και σιωπηλή στην είσοδο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενώ σε όλα τα μπαλκόνια του κτιρίου βρίσκονταν στρατιωτικοί από όλα τα όπλα σε ένδειξη φόρου τιμής.

Μετά την τελετή έπαρσης της σημαίας, η οποία θα κυματίζει μεσίστια καθώς έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος για τον τραγικό θάνατο των μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, τελέστηκε μνημόσυνο και τρισάγιο στον ιερό ναό που βρίσκεται μέσα στους χώρους του στρατοπέδου Παπάγου όπου στεγάζονται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όλα τα γενικά επιτελεία

Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Απόπειρα βιασμού 64χρονης γυναίκας – Στο νοσοκομείο το θύμα

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το ΙΧ σε τζαμαρία ιχθυοπωλείου

Ωρωπός: Βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι σκύλου – Το αποτρόπαιο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:35