search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας κατά Κώστα Μπακογιάννη: Αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο

22.09.2023 21:34
XARHS_DOUKAS
Eurokinissi

«Η δημοτική αρχή του κ. Κώστα Μπακογιάννη χρησιμοποιεί ανενδοίαστα τους εργαζόμενους και τις υποδομές του Δήμου για τις εκλογικές της ανάγκες», καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας, ο οποίος διεκδικεί τον δήμο της Αθήνας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως, «κατά παράβαση του νόμου, η δημοτική αρχή του κ. Κώστα Μπακογιάννη χρησιμοποιεί ανενδοίαστα τους εργαζόμενους και τις υποδομές του Δήμου για τις εκλογικές της ανάγκες».

«Κατά τις επισκέψεις μας, διαπιστώσαμε ότι αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο, χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους για να διακινεί εκλογικό υλικό και να σταυρώνει ψηφοδέλτια», τονίζει ο Χάρης Δούκας.

«Η έκταση αυτής της πρακτικής είναι τέτοια που δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο, παρά να προβώ σε δημόσια καταγγελία. Την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου έπρεπε να δίνουν τη μάχη του καθήκοντος και της καθημερινότητας για τους πολίτες της Αθήνας, υποχρεώνονται να εμπλακούν στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπακογιάννη», υπογραμμίζει ο κ. Δούκας.

«Καλώ τον κ. Μπακογιάννη να σταματήσει αμέσως αυτή την παράνομη και αθέμιτη πρακτική και να επιδείξει πολιτικό πολιτισμό, σεβασμό προς τους Αθηναίους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου. Είναι θέμα ήθους, αρχών και Δημοκρατίας» καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Μητσοτάκη – Γκουτέρες: Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό

ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα άνω του 18% για τον Κασσελάκη έναντι της Αχτσιόγλου δείχνει δημοσκόπηση της Real Poll

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφο: Την έβρισε on camera – «Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:10