search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Hellenic Train: Επανέρχονται από σήμερα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα – Λειανοκλάδι

22.09.2023 07:48
hellenic_train_tempi_vomva_1200-700_new

Επανέρχονται από σήμερα, Παρασκευή 22/9, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα και η λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια 50, 52, 60, 54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.

Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51, 53, 61, 55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ. Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες, έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό να ενημερώνετε από τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (Hellenic Train App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τις νέες ταυτότητες – Βήμα-βήμα η έκδοσή τους

Θάσος: Νεκρός βρέθηκε ο 35χρονος τουρίστας που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 17:50