search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Ντέμης Νικολαΐδης: Γιατί σταμάτησα το ποδόσφαιρο στα 30 (video)

22.09.2023 09:08
demis_nikolaidis
photo @instagram

Τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του, μόλις 30 ετών.

Ο ίδιος εξηγεί τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση:

«Είχα πάει το καλοκαίρι του 2003 στην Ατλέτικο, για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν 100% συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Τέλη Οκτωβρίου μιλούσα με έναν φίλο μου στο τηλέφωνο για κάποια επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη και για πρώτη φορά από τη στιγμή που έφυγα σκεφτόμουν τι άφησα πίσω μου. Μάθαινα τα προβλήματα που υπήρχαν και από το Δεκέμβριο άρχισα να σκέφτομαι πώς θα σώσουμε την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο με κάλεσε η Ατλέτικο για ανανέωση και εκεί τους είπα ότι θα σταματήσω μετά το Euro γιατί θα αναλάβουμε την ΑΕΚ με σκοπό να τη σώσουμε γιατί έχει πολλά προβλήματα. Δεν θυμάμαι να είχα δυσκολευτεί να πάρω την απόφαση, αν και ήμουν στο ιδανικό περιβάλλον για να παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε για την απόφαση του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν μετάνιωσε καθόλου για την επιλογή του.

«Αν θα έκανα το ίδιο τώρα; Την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Εκείνο ένιωθα σωστό εκείνη τη στιγμή. Πάντα ήθελα να σταματήσω μικρός, να είμαι στην καλύτερη φόρμα και να μη με δει ο κόσμος σε χαμηλότερο επίπεδο. Δεν είχα στο μυαλό μου τα 30, 30 και μισό, αλλά τα 33. Και πάλι όμως το ίδιο θα έκανα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Άθλος της ΑΕΚ στην Αγγλία – Νίκησε με 3-2 μέσα στην έδρα της Μπράιτον (Video)

«Τελειώνει» τον Μπένετ ο Μπαλτάκος: «Όρισε έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ»

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Πλήρωσαν τα λάθη τους οι «ερυθρόλευκοι» και ηττήθηκαν με 3-2 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:07