search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:31
MENU CLOSE

Χρηστίδου κατά Λιάγκα για Ουγγαρέζο: «Τώρα ανακάλυψες ότι είναι κακό παιδί;»

23.09.2023 13:15
liagkas_ouggarezos

Θέση για τη διαμάχη Λιάγκα και Ουγγαρέζου πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

Μετά το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» για την κριτική που δέχτηκε από τον πρώην συνεργάτη του, η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε: «Για μένα τα δύο προβλήματα στα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα είναι το ευεργετήσει” και το “κακό παιδί”, που το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα να λες ότι ο άλλος είναι κακός άνθρωπος, κακός χαρακτήρας. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ».

«Αυτόν τον κακό χαρακτήρα κατ’ αρχάς τον επέλεγες και τον είχες δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια. Άρα τώρα ανακάλυψες – που γράφτηκε κάτι για σένα – ότι είναι κακό παιδί; Υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής που επιλέγει αυτούς που έχει δίπλα του με ανιδιοτέλεια; Για να τους ευεργετήσει; Για το καλό τους;», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο παρουσιαστής μιας εκπομπής δεν κοιτάζει πρώτα το δικό του καλό; Ποιος τον συμφέρει να είναι δίπλα του; Ποιος θα τον βοηθήσει, ποιος θα τον στηρίξει, ποιος θα του κάνει νούμερα; Τι κοιτάει; Α είναι καλό παιδί, ας τον βάλω δίπλα μου; Θέλω να μου τον δείξετε αυτόν τον παρουσιαστή και βάζω και τον εαυτό μου μέσα», σημείωσε με νόημα.

«Δεν καταλαβαίνω πώς ευεργέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Θέλω να μάθω», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ήρθα στον ΑΝΤ1 για να ριζώσω» – Τι είπε στην πρεμιέρα του «Ι Love Σου Κου»

Τηλεθέαση Παρασκευής: Η διπλή πρωτιά και η …ανάσα της Δανάης Μπάρκα

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:30