search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Δυστύχημα στη Λιβύη: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία των δύο αδελφών – Παρούσα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (Photos)

23.09.2023 16:29
KIDEIA

Ξεχείλισε η θλίψη στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη για τα δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη ενώ συμμετείχαν σε ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η Άντζελα Μοϊρα και ο αδερφός της Φίλλιπ-Αντώνης Μανδάλιος ήταν διερμηνείς στη συγκεκριμένη αποστολή και παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης.

Στην κηδεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Βούλας, παρευρέθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου καθώς και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσιρας.

Η οικογένεια των αδικοχαμένων αδελφών ζήτησε αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη, τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς, έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Θήβα: Λίγο μετά την απογείωση κατέπεσε το αεροσκάφος – Νέα στοιχεία για την τραγωδία

Μιχάλης Κατσούρης: Την έκδοση 10 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ζητούν οι ελληνικές Αρχές

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ανησυχία για τη Θεσσαλία – Πού αναμένονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής (Χάρτες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:32