search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 15:18
MENU CLOSE

«Επιστημονική φαντασία» τα περί παρέμβασης της εκκλησίας για τις ταυτότητες

25.09.2023 14:29
paylos-marinakis-new

Με εξαιρετικά γλαφυρό τρόπο διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Αρχιεπίσκοπος έκανε έντονη σε ύφος και περιεχόμενο παρέμβαση στον πρωθυπουργό για το ζήτημα των νέων ταυτοτήτων.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ρεπορτάζ περί τηλεφωνήματος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι «επιστημονική φαντασία» και ότι τέτοιο τηλεφώνημα δεν έγινε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τα ραντεβού για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων, με τον Π. Μαρινάκη να τονίζει ότι «η Ελλάδα κάνει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια των πολιτών της ανταποκρινόμενη στον ευρωπαϊκό κανονισμό, αλλά και στις απαιτήσεις διεθνών φορέων. Η χώρα μας εναρμονίζεται με την υπόλοιπη Ευρώπη, διευκολύνει την καθημερινότητα, τις συναλλαγές, τις μετακινήσεις και τη ζωή των πολιτών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και υποστηρίζοντας τη συνύπαρξη μας στο πλαίσιο της ευνομούμενης κοινωνίας και του κράτους δικαίου».

Διαβάστε επίσης:

Η μικροπρέπεια του Τσακαλώτου, το μένος για Αχτσιόγλου και μία ατάκα που έλεγε γι’ αυτόν ο Σπίρτζης

Οι δημοσκοπήσεις στέλνουν τον… Βορίδη στην Κέρκυρα

Κασσελάκης: Η πρώτη επίθεση στα Μέσα Ενημέρωσης του νέου προέδρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 15:17