search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Μενέντεζ: Παρά τις καταγγελίες για διαφθορά, θέλει να είναι ξανά υποψήφιος για τη Γερουσία

25.09.2023 19:11
menendez-new

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ αναμένεται να δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα (25/9), ότι θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στις εκλογές του 2024, οπότε και λήγει η θητεία του.

Παρά τις κατηγορίες ότι δέχτηκε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά και ράβδους χρυσού για να χρησιμοποιήσει την επιρροή του προς όφελος της Αιγύπτου, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής θέλει να είναι ξανά υποψήφιος για τη Γερουσία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την παραπομπή του, ο Μενέντεζ αποχώρησε προσωρινά από την προεδρία της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας.

Την πληροφορία για τη συνέντευξη Τύπου δημοσίευσε η εφημερίδα New Jersey Globe που επισημαίνει ότι ο Μενέντεζ δεν θα παραιτηθεί μεν από την έδρα του αλλά και ότι θα τη διεκδικήσει εκ νέου για μια ακόμη εξαετία.

Τουλάχιστον ένα μέλος του Κογκρέσου από τους Δημοκρατικούς έχει εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την έδρα του Μενέντεζ στις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, η απόφαση για επανεκλογή μπορεί να τον βάλει απέναντι στο Δημοκρατικό κόμμα το οποίο ενδέχεται να αποσύρει την υποστήριξή του προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης:

Osiris-Rex: Γιατί είναι τόσο σημαντική η επιστροφή των δειγμάτων του αστεροειδή Μπενού – Ο ρόλος του Μπράιαν Μέι των Queen (Videos)

Γερμανία: 1 στους 12 πολίτες είναι ακροδεξιός – Το 7% υπέρ της δικτατορίας

Ιταλο-γερμανικός «πόλεμος» για τους μετανάστες και τις ΜΚΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:51