search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:54
MENU CLOSE

Αδελφός Μιχάλη Κατσούρη: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

26.09.2023 20:44
pano-new

Ο αδελφός του Μιχάλη Κατσούρη έκανε μια αιχμηρή δήλωση αναφορικά με το πανό που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός του Μιχάλη Κατσούρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 αναφορικά με το πανό που αναρτήθηκε από τη Θύρα 13 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και στο οποίο οι οπαδοί των «πράσινων» ζητούσαν την αθώωση των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει.

Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πως φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα» ήταν τα συνταρακτικά λόγια του αδελφού του Μιχάλη Κατσούρη.

Διαβάστε επίσης:

Η απίστευτη περιπέτεια για την γυναίκα που άφησαν έξω από το πλοίο με τα παιδιά της – Οργή από τον σύζυγό της

Βρέθηκε οπλοστάσιο σε αποθήκη στο Κολωνάκι

«Καμπανάκι» από Παπαζάχο για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – «Ξυπνάνε ρήγματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:53