search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:45
MENU CLOSE

Απασφάλισε στέλεχος της Ιταλικής Λέγκας: «Οι Γερμανοί χρηματοδοτούν μετανάστες για να αποσταθεροποιήσουν κυβερνήσεις»

26.09.2023 20:02
metanastes ita;ia 886- new

Στα ύψη οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας για την χρηματοδότηση, από γερμανικής πλευράς ΜΚΟ και οργανώσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ιταλία, με επιχειρήσεις βοήθειας των μεταναστών στην θάλασσα και την ξηρά.

Με δηλώσεις του ο δεύτερος γραμματέας της Λέγκα, Αντρέα Κρίπα, έριξε «λάδι στη φωτιά» υποστηρίζοντας ότι: «οι Γερμανοί προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις μέσω των ΜΚΟ για να μας γεμίσουν παράνομους μετανάστες και να μειώσουν την δημοτικότητα που εξασφάλισε η κυβέρνησή μας από τους πολίτες».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «πριν από ογδόντα χρόνια η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να εισβάλει στις άλλες χώρες με τον στρατό, αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα χρηματοδοτούν την εισβολή των παράνομων μεταναστών, για να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις που δεν αρέσουν στους σοσιαλδημοκράτες».

Υπενθυμίζεται ότι και ο γραμματέας της Λέγκα και Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, τις τελευταίες ημέρες τάχθηκε υπέρ της χρήσης ιταλικών στρατιωτικών πλοίων, με στόχο να σταματήσουν οι αφίξεις μεταναστών στη Λαμπεντούζα, η οποία «βουλιάζει» από συνεχείς αφίξεις μεταναστών.

Σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, η Λέγκα, με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά της, ενόψει των ευρωεκλογών του ερχόμενου Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Το Βρετανικό Μουσείο ζητά τη …βοήθεια του κοινού για να βρεθούν χιλιάδες κλεμμένες αρχαιότητες

Χάντερ Μπάιντεν: Μήνυση κατά του Ρούντι Τζουλιάνι – Τον κατηγορεί για κλοπή προσωπικών δεδομένων

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εκατοντάδες τραυματίες με εγκαύματα από την έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:37