search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:04
MENU CLOSE

Άρτα: Ο 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του – «Ήθελε να με σκοτώσει, αλλά τον πρόλαβα»

26.09.2023 15:12
peripoliko new

Ζωντανός εντοπίστηκε την Τρίτη ο 38χρονος, που μαζί με τον πατέρα του είχαν εξαφανιστεί στην διαδρομή από την Λαμία προς την Άρτα. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε νεκρός ο 65χρονος πατέρας του.

Οι δύο άντρες είχαν εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του πατέρα, όταν αυτός είχε παραλάβει το γιο του απο το νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, τον 38χρονο βρήκε ένας βοσκός, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του και υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του, όπως και το ΙΧ. Ο 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων.

«Ήθελε να με σκοτώσει αλλά τον πρόλαβα και τον σκότωσα», είπε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο 38χρονος, όταν ρωτήθηκε από αστυνομικούς της ασφαλείας αν γνωρίζει τον λόγο που το άψυχο σώμα του πατέρα του έφερε τραύμα στο κεφάλι από αντικείμενο, πιθανόν πέτρα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχαν συμπλοκή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Άρτα και ότι εκείνος χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τον πατέρα του, που του επιτέθηκε πρώτος.

Ο 38χρονος είναι σε σύγχυση, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ο 38χρονος τα τελευταία τρία 24ωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσια με τα πόδια όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, που ο 38χρονος είχε τραυματιστεί μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τον περίμενε ο 65χρονος πατέρας του για να φύγουν μαζί για την Άρτα. Μάλιστα οι γιατροί τού είχαν τοποθετήσει και κολάρο για περισσότερη προστασία. Από κει και μετά τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού στις 2:00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έδειχναν ότι κινούταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Άμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα, το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας λίγο πριν τη Ναύπακτο.

Οι αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία για έναν άντρα που περιφέρονταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias – Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία Elias: Δραματική έκκληση από τον Άι Γιάννη Πηλίου – «Βοήθεια, θα πνιγούμε» (video)

Μεσσηνία: 56χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τον αδελφό του για μία… μουριά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:02