search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Elias: Μεγάλες ζημιές σε Αχαΐα και Τρίκαλα – Άνοιξε η Εθνική Οδός (Photos/Video)

26.09.2023 06:40
trikala new

Καταστροφές, πλημμύρες και πολλά προβλήματα έχει πρκαλέσει σε Δυτική Πελοπόννησο και Θεσσαλία η κακοκαιρία Elias που πλήττει από χθές τη χώρα.

Είναι ενδεικτικό ότι τα ξημερώματα δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από το Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5 χλμ. έως το 160,6 χλμ., μετά τη διακοπή λόγω λασποροών.

Σύμφωνα με την Ολυμπία οδό, παρακαλούνται οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Αθηνών να διέρχονται με προσοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση.

Η έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις στην περιοχή που κάηκε το καλοκαίρι, με συνέπεια να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στη νέα Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ήχησε το 112

Το 112 ήχησε στο Ξυλόκαστρο το βράδυ, με όσους βρίσκονται στην περιοχή να λαμβάνουν προειδοποιητικό μήνυμα για χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», γράφει το μήνυμα 112.

Τρίκαλα: Δρόμος έγινε… «ποτάμι» μέσα σε μία ώρα

Στην πολύπαθη Θεσσαλία βρέχει από χθες το απόγευμα, όχι ωστόσο με την ένταση που επικρατούσε κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.

Στα Τρίκαλα, δρόμος έγινε… «ποτάμι» μέσα σε μία ώρα από την καταρρακτώδη βροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τις εικόνες που μετέδωσε το trikalavoice.gr, η οδός Καλαμπάκας στα Τρίκαλα γέμισε με νερό, καθώς ξέσπασε η καταιγίδα εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias, για την οποία έχουν ξεκινήσει ήδη από το Σαββατοκύριακο πυρετώδεις προετοιμασίες.

Λίγο νωρίτερα, βροχές εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Θεσσαλίας, όμως διήρκεσαν λίγο, αν και πρόλαβαν να προκαλέσουν πανικό.

Διαβάστε επίσης

Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά στην Aλεξάνδρεια Ημαθίας – Τραυματίες στο νοσοκομείο

Νέος σεισμός 3,7 Ρίχτερ στον Κορινθιακό

Βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34