search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:08
MENU CLOSE

ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν ο διευθυντής της «Αυγής» και ο γενικός διευθυντής των ΜΜΕ του κόμματος

26.09.2023 15:14
stokokkino

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, έθεσαν από χθες το βράδυ ο Λευτέρης Αρβανίτης, γενικός διευθυντής στα ΜΜΕ του κόμματος και ο Σπύρος Ραπανάκης, διευθυντής της εφημερίδας.

Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν στο ΔΣ του εκδοτικού  και δημοσιογραφικού οργανισμού «Αυγη Α.Ε.» και στην γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην «ταυτότητα» της «Αυγής», στην σημερινή έκδοση, έχει αφαιρεθεί ο τίτλος του διευθυντή και το όνομά του. Επίσης, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας η ταυτότητα έχει «κατέβει» και στη θέση της υπαρχει ένα… ρακούν με την ένδειξη «404 Η σελίδα δεν βρέθηκε. Ίσως την έφαγε αυτό το ρακούν».

Η ενέργεια των δύο αξιολογείται από ψύχραιμους παρατηρητές, οι οποίοι γνωρίζουν τους συσχετισμούς στην οικοσύστημα της «Αυγής», ως κίνηση αναμενόμενη, πάντως όχι αντιδραστική ή διαμαρτυρίας, δεδομένου ότι οι δύο δημοσιογράφοι είχαν τοποθετηθεί  επικεφαλής από τον πρώην πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα και εφόσον στην ηγεσία του κόμματος βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρήθηκε σωστό, όπως υποστηρίζεται, να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να αποφασίσει ο νέος πρόεδρος του κόμματος. Κύκλοι περι την «Αυγή» εκτιμούν την κίνηση των δύο βιαστική.

Στη Δεληγιώργη 55, αν και επικρατεί ηρεμία έχει αναπτυχθεί ένα κλίμα ανησυχίας– για την ώρα σε ελεγχόμενο βαθμό- περισσότερο από τις τοξικές επιθέσεις οι οποίες εκδηλώθηκαν στα ΜΚΔ, τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιείται συνάντηση των εκπροσώπων των δημοσιογράφων στην « Αυγή» και στον ραδιοσταθμό «Στον κόκκινο», εξαιτίας των συνθηκών που αναπτύχθηκαν σε βάρος των εργαζόμενων στην εφημερίδα και  στο ραδιόφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Το σχέδιο που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό

Χαμός στο Twitter για τη «Μάγισσα» στον ΑΝΤ1

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τηλεθέαση σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:07