search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:52
MENU CLOSE

Άρτα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

28.09.2023 18:32
filaki malandrino – new

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα οδηγηθεί ο 38χρονος άνδρας από την Άρτα που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του με πέτρα στο κεφάλι, μετά την απόφαση των εισαγγελικών αρχών να προφυλακιστεί.

Ο 38χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μέσα σε μαντρί στη Φωκίδα και ενώ μαζί με τον πατέρα του είχαν εξαφανιστεί για ημέρες.

Τόσο ο 38χρονος όσο και ο 68χρονος αγνοούνταν για 6 ημέρες, καθώς ο πατέρας είχε πάει στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν άσχημα και πήρε μια πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι, υποστηρίζοντας ότι «ο πατέρας του θα τον σκότωνε».

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία

Παρόλο που αρχικά μετά την εξαφάνιση πατέρα και γιου όλες οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν στο σενάριο του δυστυχήματος, στην εκδοχή, δηλαδή, ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος, έπεσε στη θάλασσα και εξαφανίστηκε, οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα δεδομένα άρχισαν να ανατρέπονται όταν βοσκός ανέφερε στην Αστυνομία ότι είδε έναν άντρα -περίπου 35-40 ετών- να περιφέρεται σε ορεινό χωριό της Φωκίδας. Από την έρευνα που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες (δηλαδή μετά τη δήλωση εξαφάνισης της 20ης Σεπτεμβρίου) οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Φωκίδας «σάρωσαν» τα χωριά και έδειξαν φωτογραφίες του 38χρονου σε κατοίκους, οι οποίοι αναγνώρισαν τον 38χρονο ως τον άντρα που περιφερόταν εκεί.

Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν να αποκλειστεί το σενάριο του δυστυχήματος και να ενταθούν οι έρευνες στα χωριά. Μέχρι που την Τετάρτη ένας βοσκός τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας ότι έχει μπροστά του έναν άντρα που του είναι παντελώς άγνωστος και ξαφνικά βρέθηκε στη στάνη του. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται για ζήτησαν από τον βοσκό όσο μπορεί να απασχολήσει τον μυστηριώδη άντρα έως ότου φτάσουν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός τώρα στο Μαντούδι Ευβοίας

Κακοκαρία Elias: Δύσκολες ώρες σε Μαγνησία, Φθιώτιδα και Εύβοια – Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τις πλημμύρες ο Παλαμάς

Δίκη Folli Follie: Ξεκίνησαν οι πρώτοι μάρτυρες – «Όχι» του δικαστηρίου στην παράσταση της προσωρινής διοίκησης της εταιρείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46