search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:48
MENU CLOSE

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ακυρώνει όλες τις συναυλίες του για φέτος (video)

28.09.2023 12:20
Bruce Springsteen

Ο μεγάλος ρόκερ Μπρους Σπρίνγκστιν και η μπάντα του E Street Band ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρέπει να κάνει αγωγή για πεπτικό έλκος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση όλες οι συναυλίες που ακυρώνονται θα επαναπρογραμματισθούν για το 2024.

Ο Σπρίνγκστιν είχε ακυρώσει και τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει τον Σεπτέμβριο εξαιτίας των συμπτωμάτων του πεπτικού έλκους, που προκαλεί πληγές στον οισοφάγο, στο στομάχι ή στο λεπτό έντερο.

Ο 74χρονος ρόκερ θα πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως επισήμαναν οι θεράποντες γιατροί, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η περιοδεία του 2023 άρχισε τον Φεβρουάριο στη Φλόριντα, ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στην Αμερική, για να έρθει στην Ευρώπη, το καλοκαίρι. Ο Guardian περιγράφει το διάρκειας τριών ωρών σόου της μπάντας του Σπρίνγκστιν, που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο Εδιμβούργο σαν «μια μαγική νύχτα».

Ο Σπρίνγκστιν ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του για τις ακυρώσεις των υπόλοιπων συναυλιών και υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει δριμύτερος στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκινητική ιστορία ενός πελαργού που σώθηκε από το θάνατο με τεχνητό ράμφος (Video)

Βέλγιο: Σοκάρουν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς – Νέο ντοκιμαντέρ με μαρτυρίες

90χρονος βελονιστής επιτέθηκε σεξουαλικά σε 28χρονη αφού της προκάλεσε «μερική παράλυση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:46