search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:47
MENU CLOSE

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Σου χρωστάω τη ζωή μου…» (video)

28.09.2023 10:52
mikroutsikos-kainourgiou

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τη νέα περιπέτεια με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον λόγο που τον κράτησε μακριά από το πλατό και ευχαρίστηκε προσωπικά την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας μάλιστα ότι της χρωστάει τη ζωή του.

«Κατερίνα το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορείς να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει “καλά είσαι τρελός; Μέχρι σηψαιμία μπορείς να πάθεις” Του είπα “Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα”. Σου χρωστάω τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής. Την επόμενη φορά που θέλω να σου πω κάτι, θα σου πω “σωτήρα μου”» συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης ο Alpha – «Μαγνήτης» ο Μπισμπίκης

Έρωτας Φυγάς – Spoiler: Η Νότα προσπαθεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:47