search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 03:20
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας για το οποίο απουσίαζε από την εκπομπή (Video)

25.09.2023 12:10
andreas-mikroytsikos-new

Επέστρεψε στο “Super Κατερίνα” ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από απουσία λίγων ημερών την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχτηκε στο πλατό το πρωί της Δευτέρας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έλειπε πό την εκπομπή ήταν επειδή νόσησε από κορωνοϊό.

«Έπαθα κορωνοϊό, Επειδή έχω τα υποκείμενα εγώ, είχα πάρει τα αντιϊκά φάρμακα της γνωστής εταιρείας και έτσι την είχα βγάλει την ιστορία την πρώτη φορά. Τώρα τα ξαναπήρα και θέλω να πω στον κόσμο ότι τώρα δεν είναι μόνο για όσους έχουν υποκείμενα» είπε και πρόσθεσε:

«Όποιος το πάθει, τα παίρνει και ο ΕΟΠΥΥ σου τα στέλνει αυθημερόν χωρίς χρέωση με κούριερ».

«Δεν θέλαμε να το πούμε, είναι προσωπικό σου δεδομένο. Καλά κάνεις και το λες, είναι πολύ σημαντικό» είπε η Κατερίνα Καινούριου από την πλευρά της.

Διαβάστε επίσης:

Φιλοθέη Μωβ: Η απάντηση στην Καλλιστώ Βαρδή μετά τις δηλώσεις της

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη βάφτιση του γιου τους (photos)

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Η απουσία που τον έκανε να «λυγίσει» και η ερώτηση που ενόχλησε το ζευγάρι (Videos/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 01:32