search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Φιλοθέη Μωβ: Η απάντηση στην Καλλιστώ Βαρδή μετά τις δηλώσεις της

25.09.2023 11:10
antonis-vardis

Την απάντησή της έδωσε η Φιλοθέη Μωβ μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις δηλώσεις που έκανε η κόρη του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ.

Η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, είπε χαρακτηριστικά: «Προς τα αγαπημένα μου παιδιά που ξημεροβραδιάζονταν στα νοσοκομεία. Τώρα που το λέτε, ίσως και να σας είχε αναθέσει ο Αντώνης τη διοργάνωση εκείνης συναυλίας το 2016 με την “Άγιος Πέτρος productions”. Όσο για τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή θα μιλήσω. ΥΓ. Να υπενθυμίσω ότι ο Αντώνης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014».

Η Καλλιστώ Βαρδή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τις προηγούμενες μέρες: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για τον πατέρα μου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Πήρα πολλή χαρά, έγινε κάτι μεγαλοπρεπές, όπως πραγματικά του αξίζει. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν πατέρα να πει την έκφραση «ευχή και κατάρα στα παιδιά μου». Αυτό δεν υπάρχει πουθενά, ούτε γραπτά, ούτε προφορικά. Επίσης, όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, εγώ, ο αδελφός μου και η σύζυγός του πήγαμε το 2015 στη δισκογραφική του εταιρεία τότε για να διοργανώσουμε συναυλία για εκείνον. Οπότε, ήμασταν και οι τρεις πολύ θετικοί σε αυτό, γιατί ήταν όνειρο ζωής του».

Για τις δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του πατέρα της, αναφέρει: «Ο χαρακτήρας της Φιλοθέης Μωβ άλλαξε ριζικά λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή και αμέσως μετά τον θάνατό του. Είχε μία τρομακτική άρνηση, όταν εκείνος ήταν πολύ βαριά άρρωστος με πνευμονία, να τον πάμε σε νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη βάφτιση του γιου τους (photos)

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Η απουσία που τον έκανε να «λυγίσει» και η ερώτηση που ενόχλησε το ζευγάρι (Videos/Photos)

Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας: Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο – Είχαν αποφασίσει να χωρίσουν ήδη από τις 15 Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:34