search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Prodea Investments: Εκμίσθωση του Karela Business Park στη Mytilineos – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

28.09.2023 16:21
mitilineos-new

Την εξολοκλήρου μίσθωση του Karela Business Park στη MYTILINEOS ανακοινώνει η PRODEA Investments. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συγκρότημα γραφείων που έχει στο χαρτοφυλακίου της η ΑΕΕΑΠ.

Όπως αναφέρει η Prodea, η νέα αυτή μίσθωση στην MYTILINEOS, ξεκινά μια μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των δύο ομίλων με τη δημιουργία συνεργειών στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.

Η συμφωνία είναι 15ετής με ελάχιστη διάρκεια τα 12 έτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η νέα αυτή μίσθωση υλοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την εκκένωση του ακινήτου από την προηγούμενη μισθώτρια.

Στο συγκρότημα σχεδιάζεται να φιλοξενήσει μέρος των δραστηριοτήτων της MYTILINEOS.  

Το Karela Business Park, ένα σύμπλεγμα 6 κτηρίων γραφείων, συνολικής ανωδομής 29,000 τ.μ. και 1.100 θέσων στάθμευσης, είναι το πρώτο πράσινο κτήριο στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά LEED GOLD.

Το κτήριο προσφέρει χώρους υψηλής ποιότητας που μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν στις λειτουργικές ανάγκες του μισθωτή. Παράλληλα διαθέτει σύγχρονα συστήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος όπως κεντρικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, σύστημα εξωτερικής σκίασης για μείωση της απαίτησης κλιματισμού, πράσινο φυτεμένο δώμα και ένα σύνολο αειφόρων υποδομών όπως θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, υποδομές ανακύκλωσης απορριμμάτων σε πολλαπλές ροές, θέσεις στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών/υβριδικών οχημάτων και σύστημα βιολογικού καθαρισμού.

Το κτήριο βρίσκεται οδικά σε σύντομη απόσταση από το επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου ενώ έχει εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό και βρίσκεται πλησίον του σταθμού «Κάντζα» (μετρό και Προαστιακός).

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο ακίνητο αναμένεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία νέου σταθμού μετρό ακριβώς μπροστά στο ακίνητο (το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025).

Διαβάστε επίσης:

Market Pass: Το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές – Ποιοι θα λάβουν την τριπλή ενίσχυση (video)

ΟΠΕΚΑ: Ώρα ταμείου για επίδομα παιδιού και 16 ακόμα παροχές

ΤΑΙΠΕΔ: Στον ΟΛΘ το λιμάνι του Βόλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:45