search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Νίκος Ζαβλανός: Ένας πρώην διεθνής διαιτητής του μπάσκετ «σφυρίζει» στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

29.09.2023 18:31
ZABLIANOS

Την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής (στον Δυτικό Τομέα Αθηνών) με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά έλαβε ο πρώην διεθνής διαιτητής του μπάσκετ Νίκος Ζαβλανός.

Γέννημα- θρέμμα των Μυκονιάτικων στους Αγίους Αναργύρους-Καματερό, δηλαδή στη «Δυτική Όχθη» κατά τους ΠΥΞ-ΛΑΞ, ο κ. Ζαβλανός δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με καταστήματα επίπλων κουζίνας, έχοντας παρουσία εδώ και χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη (Δήμαρχος Αθήνας) και του Νίκου Σαράντη (Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερό).

Το κίνητρό του, όπως λέει ο ίδιος είναι ένα: «Η επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στο τόπο που αγαπώ την Δυτική Αθήνα (Δυτικός Τομέας Αθηνών). Η θέση του Περιφερειακού Συμβούλου αποτελεί πρόσκληση και πρόκληση να ασχοληθώ με τα κοινά, οργανωμένα και στοχευμένα. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για να γίνει η περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα η «Δυτική Όχθη» αυτό που πραγματικά της αξίζει».

Ως άνθρωπος του αθλητισμού, δίνει φυσικά ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο πεδίο. Όπως τονίζει, επιδίωξή του να είναι να βρίσκεται «δίπλα στα παιδιά, δίπλα στους νέους μας πάντα. Γιατί αποτελούν το μέλλον, το οποίο χτίζεται λιθαράκι- λιθαράκι και ο αθλητισμός είναι θεμέλιος λίθος». Και βεβαίως να δοθούν «κίνητρα ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και κανένα να μη στερηθεί τον αθλητισμό στην περιοχή που γεννιέται και μεγαλώνει».

Διαβάστε επίσης:

MED9 – Μητσοτάκης: Συνεχίζουμε την ενεργητική αποτροπή, επιδιώκουμε συνεργασία με την Τουρκία για τη μείωση των ροών

Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά: «Αντικυβερνητικό μέτωπο στις αυτοδιοικητικές εκλογές» – Οι συνδυασμοί που υποστηρίζει

Κασσελάκης: «Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία – Διορίζει το Δ.Σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:55