search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Είπα σε μια κοπέλα ότι αδυνάτησε και ένα σπουδαστής μου είπε πως αυτό είναι bodyshaming»

30.09.2023 18:55
kouroubalis

Για την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος αλλά και για την ατάκα που του είπε μαθητής του στη Σχολή Θεάτρου 100 μίλησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Χαίρομαι πάρα πολύ τη διαδικασία των προβών, λάμπει το μάτι μου. Τα περιγράφω στην κόρη μου και θέλει και άλλο!», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για την παράσταση «Το νησί των θησαυρών» που κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου.

«Είμαι διευθυντής στη “Σχολή Θεάτρου 100”. (….) Είμαστε ένα εξαιρετικό καστ καθηγητών. Για να διδάξει κανείς πρέπει να έχει παιδαγωγικές σπουδές που έχω κάνει στο πανεπιστήμιο αλλά δεν είναι συνηθισμένες στον χώρο του θεάτρου», εξήγησε για τον άλλο του ρόλο.

«Το θέατρο δεν υπάρχει χωρίς την ελευθερία του λόγου»

Ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για το αν κάποιος σπουδαστής τον έφερε σε δύσκολη θέση, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είπε: «Μετά το κίνημα του #metoo και τις περιπτώσεις που έχουν καλά έχουν κάνει και έχουν πάρει δημοσιότητα, το όριο δεν έχει αποσαφηνιστεί του τι είναι σωστό να λες και τι όχι».

»Το θέατρο χωρίς την ελευθερία του λόγου, χωρίς να μπορεί να εκφράσει κάποιος και μια ακραία άποψη στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

«Λέω σε μια κοπέλα ότι αδυνάτισε και πετάγεται κάποιος και λέει: “κύριε είναι bodyshaming αυτό”. Δεν ήθελα να πω ότι κάνω κομπλιμέντο αλλά είμαι παρατηρητικός. Ότι σας βλέπω, ότι παρατηρώ τις αλλαγές στο σώμα σας, ότι είναι κάτι σαν εξέλιξη. Ήταν ένας διάλογος που κράτησε. Μετακινήθηκα εγώ, μετακινήθηκαν τα παιδιά και έληξε αισίως», ανέφερε.

«Η τέχνη θα μιλήσει πολύ αργότερα»

«Αυτό που ζούμε τώρα δεν μπαίνει σε καμία τέχνη, είναι φυσική καταστροφή. Οι φωτιές, οι πλημμύρες. Θέλει σιωπή και να μεταφέρεις τρόφιμα. Η τέχνη θα μιλήσει πολύ αργότερα. Η ανθρωπιά υπάρχει και ξυπνάει όταν ξυπνάει. Δεν διαφημίζεται!», επισήμανε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την Αφροδίτη»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχουμε σουηδική σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο» (Video)

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Υπάρχουν παρουσιαστές κομπλεξικοί που θέλουν να σου “κόψουν” τα πόδια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:39