search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:04
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την Αφροδίτη»

30.09.2023 18:38
papoulia

Για την κόρη της, την αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τους «Δύο Ξένους» και στην κατάθλιψη που πέρασε μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

«Ήταν φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα με τους “Δύο Ξένους”. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νομίζω ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Για το πρώτο της διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάντο, η ηθοποιός επισήμανε πως δεν είχε ούτε ένα δευτερόλεπτο δεύτερες σκέψεις. «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να είχα χωρίσει πολύ νωρίτερα. Και εγώ και ο Γιώργος, ήταν κοινή συναινέσει», επισήμανε.

Για τον λόγο που χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της είπε: «Υπήρξε σχέση που χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του συντρόφου μου προς την Αφροδίτη. Ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα, μία που χώρισα».

»Το μεγάλο μου σφάλμα ήταν ότι δεν είχα πάρει είδηση τι παιζόταν γιατί υπήρχε μία ηρεμία. Όταν κατάλαβα, ότι δεν ήταν ηρεμία και έβραζε η φάση, γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη. Την ίδια μέρα της είπα μαζεύουμε τα πράγματά μας και φεύγουμε», τόνισε.

«Ήθελα να κάνω παιδί στα 27»

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε ότι η κόρη της ήρθε τελείως τυχαία «γιατί είχα κάνει και μια εγχείρηση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί, όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα».

«Εγώ ήθελα να κάνω στα 27. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν μαζί καιρό, το είπα πρώτα στον πατέρα και τη μητέρα μου και μετά, στον σύντροφό μου», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχουμε σουηδική σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο» (Video)

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Υπάρχουν παρουσιαστές κομπλεξικοί που θέλουν να σου “κόψουν” τα πόδια»

NSYNC: Ξανά στο studio μετά από 20 χρόνια για την τρίτη ταινία Trolls

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32