search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:56
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: «Παντρεύτηκα και χώρισα την ίδια μέρα» (video)

27.04.2023 09:35
evelina-papoulia-new

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη χτες Τετάρτη (26/04) η Εβελίνα Παπούλια.

Αναφέρθηκε στους δυο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν και τους λόγους για τους οποίους δεν πέτυχαν.

«Εντάξει, το κεφάλαιο γάμος… Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλει να είναι πάρα πολύ αφοσιωμένο και να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία. Ήταν και λίγο στα τελειώματα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Δηλαδή αν μου γινόταν μία πρόταση πάνω σε μια τρέλα, θα έλεγα “ναι” και θα ζούσα έτσι. Αν τώρα αρχίσω και το σκέφτομαι, ήδη το ναι είναι στη φθορά. Είναι σαν να δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού εκείνη την ώρα»

Για τον δεύτερο γάμο της επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει την ίδια μέρα «Ναι, ισχύει ότι χώρισα την ίδια ημέρα, απλά πήγα μετά από μήνα να πάρω τα πράγματα μου κι έφυγα. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι γυρνώ και λέω ποιος είναι αυτός δίπλα μου; Είπε μια ατάκα που μου την σβούριξε και λέω “εντάξει δεν ξέρει τίποτα για εμένα”. Είμαι παρορμητική. Ξέρω τους λόγους που θα πω ως εδώ».

Τέλος για τη σειρά «Δυο Ξένοι» δήλωσε πως τα γυρίσματα δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για εκείνη: «Δεν περάσαμε ωραία. Ήταν δύσκολα, κάναμε γύρισμα επτά μέρες, πάρα πολλές ώρες. Όταν κάνεις 5-6 ώρες γύρισμα, τρικάμερο, ήταν κούραση. Θα κάτσω να το δω σε επανάληψη, γιατί δεν το έχω δει ολόκληρο, είχα θέατρο τότε και δεν έβλεπα τα επεισόδια», εξηγεί.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ανατροπή στην αποχώρηση – Ποιος αποχαιρετά πρώτος μετά την ένωση

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα – Είπα στον γιατρό να μην τα κόψω ποτέ» (Video)

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48