search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ο «κίνδυνος» να χαθούν τρεις περιφέρειες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις 

02.10.2023 06:32
KALPES NEW

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκεται η χώρα με τα κόμματα να κρατούν στα χέρια τους δημοσκοπήσεις λίγο πριν από την βραδιά των εκλογών. 

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι να κερδίσουν και τις 13 περιφέρειες. Ακόμα και «γαλάζιοι» παραδέχονται ότι αυτός ο στόχος είναι πολύ δύσκολος. Πάντως, δημοσκοπικά πάντα, η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να χάσει περιφέρειες από «αντάρτες». 

Τα μηνύματα που φτάνουν είναι αρνητικά αρχικά για την Πελοπόννησο εκεί όπου ο Υποψήφιος με το χρίσμα της ΝΔ Δημήτρης Πτωχός έρχεται δεύτερος μετά τον Πέτρο Τατούλη

Στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων είναι η εικόνα απρόβλεπτη καθώς ο «αντάρτης» γαλάζιος Γιάννης Τρεπεκλής βρίσκεται μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι η θητεία της «γαλάζιας» Ρόδης Κράτσας μπορεί να μην ανανεωθεί. Απρόβλεπτα θα είναι τα πράγματα και για το Βόρειο Αιγαίο καθώς ο «γαλάζιος» Αλκιβιάδης Στεφανής θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κωνσταντίνου Μουτζούρη. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε όλες τις περιφέρειες οι «γαλάζιοι» κινδυνεύουν από «αντάρτες» και όχι από υποψήφιους της Αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό» – Η διαφορετική συνέντευξη και το …βαθύ πορτοκαλί

Στέφανος Κασσελάκης: Το «κρας της φίλης» και η αποκάλυψη για τα γενέθλια της Φάρλι (Video)

Κασσελάκης, Μακμπέθ: Τερμάτισαν μαζί στο Spetses Mini Marathon – Δείτε βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:18