search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:30
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Κακά νέα για δύο περιφέρειες – Τι λένε κρυφές δημοσκοπήσεις

22.09.2023 06:02
KALPI

Με την επικαιρότητα να έχει έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή τον Στέφανο Κασσελάκη έχει λίγο – πολύ ξεχαστεί ότι η χώρα βαδίζει σε αυτοδιοικητικές εκλογές οι οποίες λόγω των πυρκαγιών και φονικών πλημμυρών έχουν  μετατρέψει τη ψήφο σε πολιτική.

Πάντως, τα τελευταία νέα που έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι και πολύ καλά καθώς από την μία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γκάλοπ δείχνει πως ο χάρτης δε θα βαφτεί μπλε. Όλα αυτά την ώρα που η δημοτικότητα του Κώστα Αγοραστού στη Θεσσαλία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Ο Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος πήρε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου σε δημοσκοπήσεις που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μην εκλεγεί Περιφερειάρχης. Μάλιστα, στην ίδια δημοσκόπηση αυτός που φιγουράρει πρώτος είναι ο Πέτρος Τατούλης.  

Είναι πέρα από δεδομένο ότι η εντολή που υπάρχει από τη Νέα Δημοκρατία είναι να στηριχθεί απ’ όλους τους «γαλάζιους» κομματικούς μηχανισμούς ο Δημήτρης Πτωχός γιατί εκτός των άλλων είναι και επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, την οποία στήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται ότι για να είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Πτωχός το Μαξίμου «έκοψε» τον νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.  

Όσο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως μαθαίνει το topontiki.gr, ο Κώστας Αγοραστός ναι μεν είναι πρώτος αλλά η δημοτικότητά του δεν συγκεντρώνει την αποδοχή που είχε πριν από ένα μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Καρτερός απαντά σε Σκουρλέτη για το αν οφείλει να παρέμβει ο Τσίπρας στη μάχη διαδοχής

ΟΗΕ: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Ράμα  (Photo)

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο Ανδρουλάκης δε λέει κουβέντα για τον… Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20