search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:56
MENU CLOSE

Ο Μαρινάκης σε δύο βάρκες

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2301
28/09/2023
01.10.2023 07:40
pavlos_marinakis

Όπως είναι γνωστό, ο Παύλος Μαρινάκης βρίσκεται από την αρχή της κυβερνητικής θητείας σε… δύο βάρκες: από τη μία παραμένει γραμματέας της ΝΔ και από την άλλη ορίστηκε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, και μάλιστα σε μια περίοδο με πυκνές εξελίξεις για την κυβέρνηση.

Πέραν του ότι η διπλή αυτή ιδιότητά του ξενίζει – κάποιοι έχουν μιλήσει ακόμα και για conflict of interest –, προφανώς είναι ένα σχήμα πολύ δύσκολο, καθώς ο Μαρινάκης ως γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος έχει σημαντικό ρόλο, π.χ. στην οργάνωση των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, αφού τελειώσει και η νέα εκλογική αναμέτρηση, ο Μαρινάκης θα εγκαταλείψει έναν από τους δύο ρόλους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι ότι θα διατηρήσει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και η ΝΔ θα αποκτήσει νέο γραμματέα.

Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, ποιος θα τον αντικαταστήσει ως γραμματέα του κόμματος και όλα τα… συμπαρομαρτούντα δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα αργήσουμε και πολύ να τα μάθουμε.

Διαβάστε επίσης:

«Ιδού το… tattoo, ιδού και η έμπνευση»: Αποκάλυψη Παππά για το τατουάζ στο χέρι του

Η τακτική των αποζημιώσεων θυμίζει… 2007

Οι φόροι, ο Μητσοτάκης και ο τετραγωνισμός του κύκλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:56