search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:01
MENU CLOSE

Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης: Έκκληση για βοήθεια – Έβαλε γαλότσες κι έπιασε το φτυάρι, όπως του είχε ζητήσει ο Μπέος (video/photos)

02.10.2023 11:37
kasselakis_volos_new

Στην πόλη του Βόλου βρίσκεται από το πρωί τη Δευτέρας (2/10) ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο. 

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, και η τέως υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος κόσμου όπως μεταδίδουν χαρακτηριστικά τα τοπικά μέσα. 

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε χαρακτηριστικά για τους κατοίκους: «Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους».

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία «Elias», έβγαλε τα παπούτσια του, φόρεσε γαλότσες, πήρε ένα φτυάρι και προσπάθησε να βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου. Ήταν μάλλον μία κίνηση “απάντηση” στη σχετική παρότρυνση που του είχε απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος το Σαββατοκύριακο, με τον οποίο είναι σε ανοιχτή κόντρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από τις 12 το μεσημέρι βρίσκεται στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας ενώ στις 13:45 θα επισκεφθεί την πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz στο 7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, και στις 14.30 τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας. 

Στις 16:15 θα μεταβεί στο Δήμο Παλαμά, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης, ενώ θα μεταβεί και στο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.

Στις 17:30 θα είναι στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους και στις 19:00 στον Πεδινό Δομοκό, όπου θα συναντήσει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο.

«Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα “καίει”»

Όταν έφτασε στην γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, θέλησε να συναντήσει την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών.

Μόλις είδε τα μέλη της Επιτροπής ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους μακριά από τις κάμερες για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μόλις έφτασε στην γέφυρα είδε το πανό της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, που έγραφε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος που τον συνόδευε είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο καθώς ως υπουργός περιβάλλοντος υπέγραψε την μεταφορά σκουπιδιών δια θαλάσσης στην ΑΓΕΤ και πλησίασε τα μέλη της Επιτροπής.

«Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα “καίει”. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε συνάντηση», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στα μέλη της Επιτροπής, που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του της Συμμαχίας για τον Βόλο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το 2% των Ελλήνων είναι υποψήφιοι (Video)

Βορίδης για Κασσελάκη: Στρατηγική του η εμφάνιση στα ΜΜΕ, αν ήθελε να γυμναστεί μακριά από τις κάμερες υπάρχει τρόπος (video)

Κηφισός: Παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό από τον Γιάννη Οικονόμου – γερανοί και τροχονόμοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 18:56