search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Κολωνός: Νέο οπαδικό επεισόδιο με ανηλίκους – Τους λήστεψαν και τους ανάγκασαν να σκίσουν τις φανέλες της ομάδας τους

03.10.2023 12:27
ASTYNOMIA

Τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 11-15 ετών συνελήφθησαν τη Δευτέρα, για ληστεία με οπαδικά κίνητρα στον Κολωνό.

Σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού από δράστες μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ανήλικοι κατηγορούμενοι πήγαν μαζί με άλλα άτομα σε κατάστημα όπου βρισκόταν ήδη άλλη ομάδα ανηλίκων και αφού τους ανάγκασαν να βγάλουν και να σκίσουν τις φανέλες με διακριτικά ομάδας που φορούσαν, έψαξαν τα τσαντάκια τους και αφαίρεσαν χρήματα και μια κουκούλα full face, ασκώντας παράλληλα σε βάρος ενός εξ αυτών σωματική βία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν έξω από το μαγαζί τους δύο από τους κατηγορούμενους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, το οποίο είχαν αφαιρέσει κατά τη στιγμή της επίθεσης από ανήλικο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν τα στοιχεία δύο ακόμα ανήλικων, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν πεζοί σε περιοχή της Αθήνας και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 4,40 ευρώ, το οποίο επίσης είχαν αφαιρέσει κατά τη στιγμή της επίθεσης από άλλον ανήλικο.

Χειροπέδες και στους γονείς

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθησαν επίσης οι γονείς των κατηγορούμενων (3 μητέρες και ένας πατέρας) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες, πλην ενός ανηλίκου που αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα ως ποινικά ανεύθυνος, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η έρευνα σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους προκειμένου να διακριβωθεί η συμμετοχή της εν λόγω εγκληματικής ομάδας και σε άλλα παρόμοια περιστατικά, συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ληστής χτύπησε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Εργατικό ατύχημα στη Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 51χρονος από πτώση γερανού σε ναυπηγείο

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι – Οι δύο δράστες αναζητούνται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:40