search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Μαίρη Χρονοπούλου: «Σε κρίσιμη κατάσταση, υποστηρίζεται μηχανικά, δεν βλέπω να έχει προοπτικές» λέει ο γιατρός της

03.10.2023 16:52
xronopoulou-new

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αποκάλυψε ο γιατρός της και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης.

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τη Δευτέρα επειδή χτύπησε σοβαρά μετά από πτώση στο σπίτι της και έμεινε αβοήθητη για 3 ώρες, καθώς η οικιακή βοηθός της έλειπε με άδεια.

Ο γιατρός της Μαίρης Χρονοπούλου και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης, μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA για την κατάσταση της αγαπημένης ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, λέγοντας ότι «δεν βλέπει να έχει προοπτικές».

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στράντζαλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Αγία Όλγα: Καρατόμησε τη διοίκηση ο Χρυσοχοΐδης μετά τις καταγγελίες για άθλιες συνθήκες

ΟΑΚΑ: Γνωστά από το 2020 τα προβλήματα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα – Η μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ

Ευθύμιος Λέκκας:  Κίνδυνος από τις κατολισθήσεις – Απαιτούνται άμεσα μέτρα στην Εύβοια (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:39