search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:47
MENU CLOSE

Σάνα Μαρίν: Ετοιμάζει καριέρα στο σινεμά; Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας υπογράφει με πρακτορείο ταλέντων

03.10.2023 18:16
Sanna Marin

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία ψυχαγωγίας και διαχείρισης ταλέντων Range Media Partners.

Η Μαρίν, σύμφωνα με δημοσίευμα του POLITICO, πρόκειται να εξερευνήσει ευκαιρίες στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η Range Media Partners – της οποίας οι πελάτες περιλαμβάνουν αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Μπράνλεϊ Κούπερ, ο Τομ Χάρντι και η Κίρα Νάιτλι, λέει ότι συνεργάζεται με μια «ομάδα διάσημων ηγετών στον κλάδο για να παρέχει σε καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, συγγραφείς, επαγγελματίες αθλητές και άλλους της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, υπηρεσίες διαχείρισης και εκπροσώπησης κορυφαίας ποιότητας».

Πρόσφατα, η Μαρίν εντάχθηκε επίσης στο Ινστιτούτο Tony Blair ως στρατηγικός σύμβουλος. Με αυτόν τον ρόλο, η Μαρίν θα έχει συμβουλευτικό ρόλο δίπλα σε πολιτικούς για τα μεταρρυθμιστικά τους προγράμματα.

Η Μαρίν, η οποίος έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Φινλανδίας σε ηλικία 34 ετών το 2019, παραιτήθηκε τον Απρίλιο μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές. Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της ήρθε τρίτο, πίσω από το κεντροδεξιό Κόμμα Εθνικού Συνασπισμού και το Κόμμα των Φινλανδών που έχει ατζέντα κατά της μετανάστευσης.

Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας της, η Μαρίν βρέθηκε αντιμέτωπη με έλεγχο για τα έξοδα του πρωινού της και, στη συνέχεια, τον Αύγουστο του 2022 πέρασε ένα τεστ ναρκωτικών, αφού ένα βίντεο με μια βραδινή της έξοδο με φίλους διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Πρώην κρατούμενος που στρατολογήθηκε από τη Wagner κατηγορείται για διπλή δολοφονία

Μπαγκόγκ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο (Video)

Σερβία: Συνελήφθη στο Βελιγράδι ο υπεύθυνος για τις συγκρούσεις στο Κόσοβο, Μίλαν Ραντόιτσιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:46