search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Τουρκία: 145 συλλήψεις σε 18 επαρχίες για σχέσεις με το PKK (video)

03.10.2023 11:28
turkey_police_new

Στην σύλληψη περίπου 145 ατόμων σε 18 επαρχίες σε όλη την Τουρκία, ως ύποπτα για σχέσεις με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), προχώρησε την Δευτέρα (2/10) η τουρκική αστυνομία.

Οι επιχειρήσεις, οι οποίες επικεντρώθηκαν στη νοτιοανατολική τουρκική επαρχία Σανλιούρφα, πραγματοποιήθηκαν αφού το PKK ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα, την Κυριακή 1/10.

Παράλληλα, τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν στόχους της οργάνωσης στις περιοχές Μετίνα, Χάκουρκ, Κάντιλ και Γκάρα του Βορείου Ιράκ, πλήττοντας αποθήκες και καταφύγια και σκοτώνοντας δεκάδες Κούρδους μαχητές.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με αποφασιστικότητα μέχρι και ο τελευταίος τρομοκράτης εξουδετερωθεί στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό(..) Τα νέα βήματα που θα κάνουμε είναι θέμα προετοιμασίας, χρόνου και περιβάλλοντος. Γι’ αυτό θέλω όλοι να θυμάστε ότι θα έρθουμε ξαφνικά μία νύχτα», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Σοφία: Ανησυχία για την στατικότητα του μνημείου – «Θα καταρρεύσει», προειδοποιεί Τούρκος ιστορικός (video)

ΗΠΑ: Ντελιβεράς πυροβόλησε 21χρονο YouTuber που του έκανε φάρσα – Σκληρό βίντεο

Βρετανία: Κεραυνός προκάλεσε εντυπωσιακή έκρηξη σε εργοστάσιο στην Οξφόρδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:13