search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Χρυσοχοΐδης: Δεν παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΦ – Η θητεία του έληξε και δεν θα ανανεωθεί

04.10.2023 15:16
xrisoxoidis

Διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ότι ο πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου παραιτήθηκε, τονίζοντας σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ότι έληξε η θητεία του. 

«Σας λέω επίσημα ότι στις 30 Σεπτεμβρίου έληξε η θητεία του και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, δεν αντιλαμβάνοναι αυτά περί παραίτησης», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοίδης και συμπλήρωσε πως στόχος της κυβέρνησης και του ίδιου είναι η αναβάθμιση του ΕΟΦ και η εξασφάλιση επάρκειας φαρμακευτικών προϊόντων.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, διαβεβαίωσε πως υπάρχει επάρκεια φαρμάκων.

«Από την ημέρα που ήρθα στο υπουργείο έχω κάνει τρεις φορές απαγόρευση εξαγωγών και σήμερα η Ελλάδα έχει επάρκεια φαρμάκων», είπε.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έκρουσε καμπανάκι, συνιστώντας προσοχή για τον κορωνοϊό, λέγοντας πως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα και στήριξε στην αναπληρώτρια υπουργό Ειρήνη Αγαπηδάκη για τις επιθέσεις που δέχεται.

«Η κ. Αγαπηδάκη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, τελεία και παύλα», είπε. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε την αποχώρηση του Δημήτρη Φιλίππου, διερωτώμενος εάν παραιτήθηκε ή «τον παραίτησε» η κυβέρνηση. 

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για αποστρατιωτικοποίηση νησιών: Είναι fake news – Καμία αλλαγή άμυνα της χώρας

Χαρδαλιάς για αντιπλημμυρικά έργα: Δεν θα διστάσω να κηρύξω την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να ολοκληρωθούν

Συνάντηση Κασσελάκη – Χριστοδουλίδη στην Κύπρο: «Έχουμε κοινούς στόχους – Άμεση επανέναρξη των συνομιλιών στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ» (videos/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:18