search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:23
MENU CLOSE

Μαίρη Χρονοπούλου: Διασωληνωμένη στην Εντατική η ηθοποιός – Μόνο σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί (Video)

04.10.2023 09:47
mairi-chronopoyloy-new (2)

Διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού παραμένει η Μαίρη Χρονοπούλου, ύστερα από το ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς η ηθοποιός φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

«Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή» αναφέρεται στο άρθρο.

Αν και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να ελπίζουν, πια, μόνο σε θαύμα η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται σθεναρά με τις ζωτικές λειτουργίες της να είναι άριστες, καθώς δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας (live χάρτης)

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και trafficking – Καταγγελία και από την πρώην σύντροφό του

Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον ΒΟΑΚ – Εγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:17