search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:03
MENU CLOSE

Στην κορυφαία θέση τηλεθέασης η «Γη της ελιάς» την Τρίτη – Ρυθμιστής της κατάταξης στην κορυφή  η «Μάγισσα»

04.10.2023 18:30
gi-tis-elias-new (4)

Η σειρά «Η γη της ελιάς» με τηλεθέαση λιγότερη από εκείνη που είχε καταφέρει την Δευτέρα (9,4%), χθες ήταν το πρόγραμμα με τις περισσότερες προτιμήσεις από κάθε άλλο της Τρίτης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Απώλειες (0,5%) είχε ο «Σασμός» ο οποίος πέρασε στη δεύτερη θέση τηλεπροτιμήσεων.

Η δυναμική του «Σασμού» μοιάζει να μην επηρεάστηκε αποκλειστικά από εκείνη της «Γη της ελιάς», στοιχείο που φαντάζει παράδοξο.

Αυτό που συνέβη, και προκύπτει από την συγκριτική παρατήρηση των δεδομένων τηλεθέασης των προγραμμάτων  από τη μία μέρα στην άλλη, οφείλεται στην βελτιωμένη απόδοση της σειράς «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1 η οποία έχει κοινή ώρα μετάδοσης με τη σειρά του Mega και του Alpha.

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα είχε τηλεθέαση 6,8%, όμως χθες είδε τον δείκτη της Nielsen να πηγαίνει στο στο 7,4%.

Η «Μάγισσα» μπορεί να ήταν τέταρτη επιλογή ωστόσο χθες την επέλεξαν περισσότεροι από όσους την προτίμησαν την Δευτέρα και φαίνεται να επηρέασε τις αποδόσεις των άλλων δύο ανταγωνιστικών σειρών.

Τρίτη επιλογή της ημέρας παρέμεινε και χθες ο «Έρωτας φυγάς» τον οποίον είδαν επισης περισσότεροι από εκείνους που συγκέντρωσε στο Open το επεισόδιο της Δευτέρας.

Η κλιμάκωση στην πλοκή της σειράς «Το ναυάγιο» την ώθησε μια θέση πιο πάνω χθες από εκείνη που διακρίθηκε την ακριβώς προηγούμενη ημέρα και αναπόφευκτα η σύγχρονη δραματική σειρά «Ο γιατρός» του Alpha αν και με τηλεθέαση περισσότερη κατά 0,2% αναδείχθηκε έκτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Με την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων η σειρά «Παγιδευμένοι» πήγαν κατευθείαν στην έβδομη θέση του ημερήσιου Top 10, ενώ μια θέση πιο κάτω διακρίθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο μαζί με τον «Τροχό της τύχης» ήταν τα δημοφιλέστερα της ημέρας στην τυπολογία τους. Σταθερός παρέμεινε στην ένατη θέση ο «Παράδεισος των κυριών», είδε όμως τον δείκτη τηλεθέασης να κινείται ανοδικά κατά 0,3%.

Διαβάστε επίσης:

Με ρελάνς ο ΑΝΤ1 αναδείχθηκε πρώτος σε τηλεθέαση την Τρίτη

Σασμός: Η ηθοποιός που αποχώρησε και το αποκάλυψε στο Instagram

ΣΚΑΪ: Ζόρια με κριτή στο «My style rocks»- Από τα σύννεφα πέφτει μόνον βροχή, πάντως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:02