search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:10
MENU CLOSE

Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκινήθηκε ο Νίκος Γκάλης – «Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό, έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του» (Video)

06.10.2023 16:47
galis-new

Ο Νίκος Γκάλης είπε το δικό του «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη, με τον ίδιο να είναι πολύ συγκινημένος, κρατώντας, μάλιστα, ένα από τα τρόπαια που κατέκτησαν μαζί.

Η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ του Άρη στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν την ταφή στον οικογενειακοί τάφο που υπάρχει στη Θέρμη. 

«Μεγάλη συγκίνηση σήμερα για όλο τον αθλητικό κόσμο. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άνδρας, ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο προσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη.

Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδελφό, έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος. Είναι δύσκολη μέρα για μένα, τους Αρειανούς και όλο τον κόσμο. Ήταν δάσκαλος, πάρα πολύ σπουδαίος. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές και λίγες λύπες. Είναι αλήθεια πως και οι δύο μας δεν μπορούσαμε την ήττα. Ήταν ευθύς και πολλοί τον κατηγορούσαν γι’ αυτό» δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Με απουσίες η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ (video)

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία και πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League

China Open: Εκτός ημιτελικών η Σάκκαρη – Ηττήθηκε με 0-2 σετ από τη Γκοφ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:03