search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 16:27
MENU CLOSE

Kelsey Grammer: Τα δάκρυα για την επιστροφή του Frasier – Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στο κοινό (video)

06.10.2023 10:47
frasier_crane2

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Κέλσι Γκράμερ (Kelsey Grammer) έπαιξε για πρώτη φορά τον Frasier Crane, αλλά η επιστροφή στον εμβληματικό ρόλο ήταν μια εμπειρία που τον έχει ενθουσιάσει.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, ο οποίος θα επαναλάβει τον αγαπημένο ψυχίατρο για την επερχόμενη σειρά του Paramount+, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, συνηθίζει να μιλά στο κοινό του στούντιο πριν μαγνητοσκοπήσει κάθε επεισόδιο για τον χαρακτήρα του και τι σημαίνει η αναβίωση της σειράς γι’ αυτόν.

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό People, ο Γκράμερ εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένος μπροστά στο κοινό, το οποίο τον χαιρετίζει με επευφημίες και χειροκροτήματα. Χαμογελάει κρατώντας ένα μικρόφωνο και ευχαριστεί όλους για τη θερμή υποδοχή.

«Χαίρομαι που είστε εδώ. Δεν μπορώ να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι που είστε εδώ και πόσο ευγνώμονες είμαστε που έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ξανά για εσάς», λέει ο Γκράμερ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που κάνουμε, αυτή τη νέα ομάδα ανθρώπων που μπορείς να ερωτευτείς και να γνωρίσεις. Δουλέψαμε τόσο σκληρά σε αυτό και έχει περάσει αρκετός καιρός, και νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάτι πολύ όμορφο» συνέχισε κλαίγοντας ο ηθοποιός.

Η αναβίωση του Frasier από το Paramount+ έρχεται σχεδόν 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο της αρχικής κωμικής σειράς του 1993, η οποία ήταν spinoff της δημοφιλούς κωμικής σειράς Cheers.

Διαβάστε επίσης:

Έκπληξη στη δεύτερη θέση τηλεθέασης

ΕΡΤ: Αλλαγή προσώπου σε επιτελική θέση

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Τετάρτη – Τα νέα σίριαλ προκαλούν κινητικότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 16:27