search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:32
MENU CLOSE

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο τίτλος του ζευγαριού στον “Σασμό” είναι “ενηλικίωση”»

07.10.2023 16:19
gerodidakis

Για τη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατο σου, αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, για τον «Σασμό», την πορεία του αλλά και το όνειρό του μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Έχω την ευκαιρία να είμαι ήρεμος σε έναν χώρο, χάρη στην Κάτια Δανδουλάκη», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Με τα χρήματα που έβγαλα ως παιδί, μπόρεσα να σπουδάσω και να κάνω ό,τι έκανα. Ήταν η χαρά της δουλειάς, δεν με ενδιέφερε η χρηματική απολάβή. Χρωστάω στους γονείς μου».

»Δεν μου είχε λείψει η δουλειά, την αγαπάω, την κυνηγάω και πέρασα σκληρές εποχές αλλά δεν θα τις άλλαζα ποτέ στη ζωή μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι το παιδί θαύμα, έχει να κάνει με τη δουλειά. Δούλεψα πολύ. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές, αυτές μας έφεραν εδώ. Μπορεί να μην πήγε καλά μια συνεργασία, αλλά για να την επέλεξες τότε, ήταν σωστή. Είμαι έτοιμος για τις δυσκολίες. Η εξέλιξη έχει να κάνει με τη διάρκεια, είναι μαραθώνιος η δουλειά μας, δεν είναι κατοστάρι και αυτό μου το έχει μάθει η Κάτια», πρόσθεσε.

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε: «Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος και να μπορώ να σκέφτομαι το κάθε βήμα ξεχωριστά. Είναι όμορφο να έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που να μπορείς να ακουμπάς να συνεργάζεσαι. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Χρειάζεσαι θαλπωρή και αγάπη».

Η ολοκλήρωση του ήρωα

Για τον «Σασμό» και τις παρτενέρ του στη δουλειά, ο ηθοποιός επισήμανε: «Περνάω όμορφα και με τη Δανάη και με τη Μαρία Πετεβή. Μέσα από τους ρόλους μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι κομμάτια της ζωής σου. Ο “Σασμός” σαν τίτλος μου ταιριάζει γάντι, τον έχω ανάγκη και τον πραγματοποιώ. Ο “επίλογος” έχει πάντα μια αισιοδοξία, ένα όνειρο, αλλά και μια πίκρα, μια μελαγχολία. Ο Γιώργος στον Σασμό έχει όνειρο να φτιάξουν μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Αυτή είναι η ολοκλήρωση του ήρωα. Ο τίτλος του ζευγαριού φέτος είναι “ενηλικίωση”».

Για το αν θέλει να κάνει οικογένεια απάντησε: «Είναι μια ανάγκη μου η δημιουργία οικογένειάς, θα ήταν ευχής έργον».

Διαβάστε επίσης:

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Έλεγα τα κάλαντα στους οίκους ανοχής»

Νεϊμάρ: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, μετά 12 χρόνια (Photo)

Στάνκογλου για Χρονοπούλου: «Θα την κρατήσω μέσα μου ως έναν ζωντανό άνθρωπο με εξαιρετικό μυαλό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:32