search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:27
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαίρη Χρονοπούλου (Video)

08.10.2023 16:38
VISSI_IRWDEIO

Η Άννα Βίσση από τη σκηνή στο Ηρώδειο αφιέρωσε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια στη Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή.

Πρόκειται για το τραγούδι «Ελένη» που είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας για μία θαυμάστρια της Άννα Βίσση, η οποία πέθανε πριν κάποια χρόνια.

«Θυμάμαι, της είχα γράψει ένα γράμμα που έλεγε, “Ελένη, εκεί που πας, κοίτα να είσαι ευτυχισμένη”. Και όταν είπα στον Νίκο, ότι τα κορίτσια, οι φίλες της, ήθελαν να της γράψει ένα τραγούδι, έγραψε αυτά τα λόγια, χωρίς να του έχω πει τίποτα. Κι αυτό ήταν πολύ, τι να πω, καρμικό; Περίεργο, αυτή είναι η σχέση μας Νίκο. Απόψε, επιτρέψτε μου να το αφιερώσω, αλλά και σεις ο καθένας, όπου θέλετε βασικά γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χάσει αγαπημένους του ανθρώπους. Ας το σκεφτείτε απόψε. Και απόψε ειδικά θα το αφιερώσω σε μία κυρία του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή. Για τη Μαίρη Χρονοπούλου» είπε από τη σκηνή του Ηρωδείου, η Άννα Βίσση.

Διαβάστε επίσης:

Αριάνα Γκράντε: «Χρυσάφι» θα κοστίσει το διαζύγιο στην ποπ σταρ

Η Νατάσα Μποφίλιου μιλά για την «κόντρα» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη φωτογράφιση με τη γούνα (Video)

Γκαλ Γκαντότ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Η καρδιά μου πονάει – Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:26