search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:56
MENU CLOSE

Χρήστος Κούτρας: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου ζήτησε συγγνώμη» – Τι είπε ο δημοσιογράφος για το τέλος της κόντρας

08.10.2023 16:55
koutras_alexandrou

Τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα, μετά την αποκάλυψη του ονόματος του παιδιού του, έβαλε η συγγνώμη του παρουσιαστή.

Όπως είπε ο Χρήστος Κούτρας, το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Δημητρης Αλεξάνδρου επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν.

«Είναι κάτι που ξεκίνησε από αυτή τη στήλη. Είχα πει το επικρατέστερο όνομα, γιατί ακουγόντουσαν πολλά εκείνη την περίοδο. Είναι ένα ζευγάρι που το χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια στα social media, οπότε δε πίστεψα ποτέ ότι θα τους ενοχλούσε τόσο αυτή η αποκάλυψη. Κατά καιρούς έχω πολλά αποκλειστικά, μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι εσύ, που δε τα βγάζω για να μη στεναχωρήσουμε κάποιον», εξήγησε.

»Αν ξέραμε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, δε θα βγάζαμε ούτε αυτό. Τελικά, τα πράγματα έγινα όπως έγιναν, τα μάθατε. Εσύ Ναταλία τα γνώριζες, όπως τα γνώριζε και όλη η εκπομπή. Ένιωσα πολύ περίεργα και έκανα κινήσεις που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω, για να νιώθω ασφαλής…», συνέχισε ο Χρήστος Κούτρας.

«Την Παρασκευή, ο Δημήτρης επικοινώνησε μαζί μου, μου ζήτησε συγγνωμη και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μέσω κάποιων γραπτών μηνυμάτων που ανταλλάξαμε. Μου είπε ότι έγινε έξαλλος για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αισθάνομαι ότι την εννοεί τη συγγνώμη του… Είναι κάτι που είναι δυσάρεστο για όλες τις πλευρές» επισήμανε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Αριάνα Γκράντε: «Χρυσάφι» θα κοστίσει το διαζύγιο στην ποπ σταρ

Η Νατάσα Μποφίλιου μιλά για την «κόντρα» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη φωτογράφιση με τη γούνα (Video)

Γκαλ Γκαντότ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Η καρδιά μου πονάει – Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:53