search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 08:54
MENU CLOSE

«Η γη της ελιάς»: Επικράτησε στην κούρσα τηλεθέασης της Παρασκευής

09.10.2023 19:18
ge_ths_elias

Με άνεση η σειρά «Η γη της ελιάς» επικράτησε του ανταγωνισμού, όπως κάθε Παρασκευή. Απέναντι στη σειρά του Mega, ο Alpha αντιπαρέβαλε τις σειρές «Ο γιατρός» και «το προξενιό της Ιουλίας». Και οι δύο σειρές του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς ήταν στις 10 δημοφιλέστερες της ημέρας, είχαν όμως δυναμικές με τις οποίες- αν και ικανοποιητικές για τον σταθμό- δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία της σειράς του Mega.

Το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας ήταν η σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» και τρίτη επιλογή ήταν η επίσης σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας».

Την τέταρτη σε μέγεθος τηλεθέαση της ημέρας κατάφερε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».
Ο Alpha τουλάχιστον την Παρασκευή έχει αναπτύξει μια ζώνη με σειρές μυθοπλασίας οι οποίες παρουσιάζουν ισχυρές συνήθειες τηλεθέασης, καθώς όταν μεταδίδονται επεισόδια τους καταφέρνουν να συγκεντρώνουν προτιμήσεις σημαντικών αριθμών τηλεθεατών, όπως αποτυπώνονται στους πίνακες τηλεμετρήσεων της Nielsen.

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» ήταν το πέμπτο στη σειρά δημοφιλές πρόγραμμα της Παρασκευής, πρώτο όμως από όλα τα προγράμματα του Star τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η σύγχρονη κοινωνική δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά» πλασαρίστηκε στην έκτη βαθμίδα του πίνακα τηλεθέασης και είχε καλό lead in από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ο οποίος στην ώρα προβολής του αναμετράται με τη σειρά «Έρωτας φωτιά» του Open.

Στην όγδοη θέση το καλύτερο πρόγραμμα του Σκάι, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και δεύτερο- καλύτερο του ίδιου σταθμού – ήταν η βιντεοσκόπηση της παράστασης «Ζητείται Σεφ της κωμωδίας» του Μάρκου Σεφερλή.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσιογράφος του CNN μεταδίδει ζωντανά από χαντάκι, την ώρα του βομβαρδισμού (Video)

ΕΡΤ: Τριάδα δημοσιογράφων στο debate Μπακογιάννη και Δούκα – Με «χαλαρό» πλαίσιο η τηλεμαχία στην ΕΡΤ

Το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης «έκοψε» και πήρε το Mega την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 08:53