search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 06:19
MENU CLOSE

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη για τον Στάθη

10.10.2023 14:49
ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ_ΕΠ. 16 (2)

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», στις εννέα το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου, δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους. Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) υποψιάζεται πως ήταν τα οικογενειακά τους μυστικά που τον βάλανε στο στόχαστρο και μοιράζεται αυτές τις ανησυχίες με τον Φάνη.

Η Νίνα (Κ. Καρβούνη) εξηγεί στη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου (Μ. Σαράντης) απέναντί της, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβει έρωτα.

Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης), συγκλονισμένος από τις συλλήψεις και τα επεισόδια στη χώρα, επισκέπτεται τον Μεταξά (Ι. Δεγαΐτης) προκειμένου να κατανοήσει τις προθέσεις του.

Η Νίνα γεμάτη ενοχές, μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη (Μ. Συριόπουλος), επιχειρεί να συμφιλιωθεί με τον Λουκά (Π. Δεντάκης) ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής.

Η Δέσποινα (Μ. Καλλιμάνη) προειδοποιεί τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς), για το καλό όλων τους, να μην αφήσει τον Στάθη (Σ. Σταμούλης) να πλησιάσει τα αρχεία της ΦΙ–ΠΑΝ. Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) κάνει μια ύστατη προσπάθεια με τη βοήθεια της Ματούλας (Σ. Αδαμοπούλου) να ανακαλύψει τον άντρα που την έμπλεξε στην υπόθεση του φόνου του Ιταλού διπλωμάτη, ο Μαρμάρης όμως είναι ένα βήμα μπροστά.

Ο Ισίδωρος επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) για να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν των Πανθέων, ενώ την ίδια στιγμή η Μάρμω αποφασίζει να αντιμετωπίσει ευθέως τον Κίτσο.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Τρεις οι «ισχυροί» πόλοι τη Δευτέρα – Πρώτο το Mega

Κώστας Νικούλι στο topontiki.gr: «Δεν ήθελα μια ζωή να είμαι ο Πετρής του Σασμού» (Photo)

Περρής και Λιάγκας απαντούν στον Κανάκη για τον Μπέο – Αν κι εγώ δεν είχα εκπομπή, θα έλεγα «γιατί τον δείχνουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16